ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ 21 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Δ.Σ.

Στον κ. Πρόεδρο του ΔΣΑ και
Πρόεδρο της Ολομέλειας

ΑΙΤΗΜΑ
(για έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας)

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε ,
09.01.2018

Με λύπη είδαμε στο κατατεθέν πολυνομοσχέδιο με τα δήθεν προαπαιτούμενα , το νομοθέτημα  του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη διαμεσολάβηση . Σε σχέση με το αρχικό κείμενο διαπιστώσαμε ελάχιστες τροποποιήσεις.
Επειδή ήδη η  Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αντέδρασε σφόδρα και προανήγγειλε διακοπές συνεδριάσεων την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου (κατά πληροφορίες τη Δευτέρα , 15.01.2018) .
Επειδή σύσσωμο το σώμα πρέπει να εκφράσει την αντίδρασή του στο νομοσχέδιο - έκτρωμα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και να το αποδοκιμάσει .
Επειδή προαπαιτούμενο είναι και η εξαίρεση από το ΦΠΑ για τις επιχειρήσεις και επαγγελματίες με  τζίρο εως 25.000 ευρώ , το οποίο ουδόλως βρίσκεται στο νομοσχέδιο .
Για όλα αυτά
Σας ζητούμε να συγκαλέσετε εκτάκτως την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας τη Δευτέρα , 15.01.2018  ή όποια μέρα προγραμματίζεται να ψηφισθεί το πολυνομοσχέδιο αυτό , προκειμένου να ληφθούν σχετικές αποφάσεις και να οργανώσουμε την παρουσία μας στη Βουλή τις ώρες που θα ψηφίζεται .


Με τιμή ,

Οι Πρόεδροι των  Δ.Σ
Σερρών  :Παναγιώτης Καρίπογλου
Αιγίου : ΓεώργιοςΜπέσκος
Ιωαννίνων : Μαρία Νάκα
Πατρών : Αθανάσιος Ζούπας
Κιλκίς : Ευρώπη Αρτόγλου
Δράμας : Αναστάσιος Πούλιος
Ναυπλίου : Δημήτριος Ορφανός
Κέρκυρας : Γιώργος  Καλούδης
Καλαμάτας : Περικλής Ξηρογιάννης
Ηλείας : Δημήτριος Δημητρουλόπουλος
Έδεσσας : Μάνια Γαϊσίδου
Γιαννιτσών : Στάθης Φουντουκίδης
Άμφισσας : Σταυρούλα Πήττα
Κυπαρισσίας : Αθανάσιος Πετρόπουλος
Καβάλας : Γεώργιος Γραμμένος
Καρδίτσας : Γεώργιος Ανυφαντής
Γυθείου : Ανθούλα Μπαλιτσάρη
Τρικάλων : Νικόλαος Γουγουλάκης
Χίου : Ανθίππη Ζανάρα
Σάμου: Γεώργιος Κολλάρος
Φλώρινας : Βασίλειος Καραντζίδης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου