ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΓΠΣ: Διαθέσιμη η εφαρμογή για όσους δεν είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση πληρωμής ειδικής αποζημίωσης για εκλογές και δημοψήφισμα

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ανακοινώνει ότι η εφαρμογή για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των δικαιούχων εκλογικής αποζημίωσης είναι διαθέσιμη από Παρασκευή 02/09/2016 ως και Τρίτη 15/11/2016 στη σελίδα:
https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay/index.jsp
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι που δεν είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση για την πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης για κάποια από τις παρακάτω εκλογικές διαδικασίες:
α) τις Βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015
β) το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015
γ) τις Βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015
να εισέλθουν στην εφαρμογή με τους προσωπικούς τους κωδικούς TAXISnet το συντομότερο δυνατό για να την υποβάλουν.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα από την ίδια εφαρμογή οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση και για τις 3 εκλογικές διαδικασίες του περασμένου έτους, υποβάλλοντας ξεχωριστή αίτηση για κάθε εκλογική διαδικασία και επιλέγοντας κάθε φορά τη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία για την οποία προορίζεται/γίνεται η αίτησή τους, κατά την αρχική σύνδεση στην εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου